Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Seminar EVD Integraal Watermanagement

arviz-abcMaandag 15 november 2010 - Centraal-Europa wordt steeds meer getroffen door overstromingen. Tot voor kort werd vooral de schade hersteld ná een overstroming. Ondertussen beseffen autoriteiten dat ze voor een structurele/preventieve aanpak hiervan naar integrale oplossingen op het gebied van watermanagement moeten zoeken. Nederlandse expertise kan in het vinden van die oplossingen een belangrijke rol spelen. Op 25 november van 09.30 tot 13.00 uur vindt het seminar 'Integraal watermanagement Hongarije, Slowakije, Tsjechië' plaats.

De organisatie is in handen van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) in opdracht van Enterprise Europe Network, NL EVD Internationaal en Partners voor Water.

Delegatie uit Hongarije, Slowakije en Tsjechië

Een delegatie van beleidsbepalers en sleutelspelers uit de watersector in Hongarije, Slowakije en Tsjechië komt naar Nederland. Vanuit Slowakije is de overheidinstantie die verantwoordelijk is voor regionaal beleid en geïntegreerd watermanagement vertegenwoordigd evenals de afdeling water management & flood control van het ministerie van milieu. Vanuit Tsjechië is de divisie watermanagement van het ministerie van landbouw aanwezig en een directeur van een waterschap. De samenstelling van de Hongaarse delegatie is op dit moment nog niet bekend.

Alle informatie over het seminar kunt u vinden op: EVD Internationaal

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije