Hongaarse week, De Busjop in Heythuyzen
Van 18 t/m 25 november kunt u dagelijks kiezen uit vijf verschillende lunchgerechten en 's avonds genieten van vijf voor-, hoofd- en nagerechten.
Speciaal voor deze week zullen wij de Hongaarse chef-kok van Kasteelhotel Degenfeld (4 sterren) invliegen om zo te zorgen voor de authentieke smaak van Hongarije. Hij zal ons iedere avond laten genieten van de typische en vooral heerlijke Hongaarse keuken. En uiteraard hebben wij speciaal voor ieder gerecht een bijpassende wijn uitgezocht. Laat u verrassen!
Op zondag 20 november organiseren wij 's middags een wijnproeverij waar u verschillende topwijnen uit Hongarije kunt proeven en uiteraard kunt u deze dag op perfecte wijze afsluiten met een heerlijk diner. Tijdens dit diner kunt u genieten van live muziek van het Béla Trio die de echte Hongaarse en zigeuner muziek ten gehore zal brengen. Voor slechts € 35,- per persoon kunt u deelnemen aan zowel de proeverij als het aansluitende drie-gangen diner.
Als afsluiting van de Hongaarse week zal op vrijdag 25 november een buffet worden gepresenteerd met wederom diverse typisch Hongaarse gerechten van hoog niveau.
Voor meer informatie over de Hongaarse week of om alvast een plaats te reserveren:
>>>> Lekkers uit Hongarije
>>>> E-mail:
>>>> Restaurant De Busjop
>>>> E-mail: