• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongaarse maagd te koop op internet

szuz-aWoensdag 11 augustus 2010 - Het gonst al een week rond in de internationale media en vooral in de Britse, Ierse en nu ook Hongaarse pers. Een jonge Hongaarse vrouw van achtien jaar heeft een flinke hype in gang gezet zonder dat ze dat zich dat van tevoren goed besefte. Via de Britse 'The Sun' kwam het bericht in de belangstelling te staan. Om de  financiële schulden die haar familie heeft af te kunnen lossen, heeft ze namelijk haar eigen maagdelijkheid te koop gezet, De hoogste bieder mag haar voor één nacht bezitten als ware het een kostbare diamant.

Ze begon in april met een blog op internet waarop ze haar idee beschreef en uitlegde waarom ze deze keuze had gemaakt. Na op de veilingsite eBay haar 'product' te koop te hebben gezet, werd dat door eBay verboden. Ze ging door met haar verkoopactie via e-mail en datingsites. Als eerste kwam hierover dus een bericht in het Britse zondagsblad The Sun, waarna er al vrij snel een Britse man 200.000 Pond zou hebben geboden, maar dat wordt door het meisje ontkend. Ze zegt dat het echte bieden nog moet gaan beginnen en pas ergens volgende week duidelijk wordt hoe het afloopt. Volgens laatste berichten staat het bod nu op 250.000 Dollar. Ze is de enorme aandacht in de pers wel erg zat en wil haar familie uit de wind te houden. Daarom doet ze verder geen uitlatingen meer over hoe haar actie zich verder ontwikkelt. Ook kan er niet meer worden geboden via internet.

'Miss Spring', zoals zij zichzelf noemt, wil haar familie helpen om een lening in Zwitserse franken die ze niet af kunnen betalen in één klap af te lossen. Veel Hongaren zitten met hetzelfde probleem. Ze hebben een lening afgesloten in goede tijden, maar kunnen de aflossing in Zwitserse franken met de enorme rentetarieven niet ophoesten. Om te vermijden dat deurwaarders het huis leeg halen besloot Miss Spring zich zelf voor een flink bedrag te koop te zetten. Niemand heeft haar hier toe aangezet zegt ze, maar ze geeft toe dat ze zich niet goed heeft beseft dat haar initiatief zo een enorme aandacht zou gaan krijgen in de media.

Met moeite probeert ze nu haar identiteit geheim te houden, maar in korte tijd werd die in grote kring in de regio waar zij woont bekend. Volgens de Hongaarse krant 'Blikk' wil ze haar familie nu verdere scheldpartijen die ze te verduren krijgen besparen en houdt zij zich, op een interview met Tabu.tv na, ver van de pers. In dat interview zei ze: " Voor wie me nog verder uit wil horen over mijn opvoeding kan ik dit zeggen: mijn moeder heeft me zó opgevoed zodat ik nu op achtienjarige leeftijd nog steeds maagd ben!"

Behalve mannen die geld bieden voor een eerste nacht met Miss Spring blijken in Engeland en Ierland zich ook heren te hebben aangemeld die met Miss Spring willen trouwen, om zo voor altijd de familie te kunnen ondersteunen. Overigens is Miss Spring een meid van haar tijd. Ze wil met een aardig iemand die eerste nacht doorbrengen en ze heeft er geen probleem mee als die nacht met een vrouw moet worden doorgebracht. "Bij ons in de familie zijn dat soort van dingen totaal geen taboe.

En of dit verhaal aan het einde van de zomer allemaal een broodje Aap blijkt te zijn en dat alles vakkundig door Tabu.tv in elkaar is gezet? Zodra er meer bekend is over de echtheid van Miss Spring, Hongarije Vandaag laat het u weten!

>>>> Bron:  Tabu.tv, HirExtra, Blikk
>>>> TdS

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije